Lasa-te dus de val: Urmareste Apple dezvaluind noul iPad Pro OLED, posibil alimentat de M4

Lasa-te dus de val: Urmareste Apple dezvaluind noul iPad Pro OLED, posibil alimentat de M4

Apple se pregătește să lanseze noile sale iPad-uri, un eveniment așteptat cu nerăbdare, care va putea fi urmărit în direct în câteva ore. Se așteaptă ca compania să prezinte primul iPad Pro cu ecran OLED, posibil echipat cu un nou cip M4, și un iPad Air de 12.9 inch odată ce transmisia începe la ora 7 dimineața PT / 10 dimineața ET.

Evenimentul online „Let Loose” al Apple va fi transmis în direct pe YouTube putând fi vizionat în cadrul încorporat pe această pagină precum și pe site-ul companiei și în aplicația Apple TV+.

Se zvonește că Apple va dezvălui astăzi un nou iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil și o husă Magic Keyboard. Totuși, tableta Pro este cea care a captat cea mai multă atenție.

Noul Pro pare aproape sigur că va fi primul iPad din seria îndelungată echipat cu un panou OLED. Potrivit expertului în Apple de la Bloomberg, Mark Gurman, acesta ar putea fi lansat și cu noul cip M4, care, datorită unui nou motor neural, va poziționa următorul iPad Pro ca primul dispozitiv al Apple cu adevărat alimentat de AI.

Lansarea cipului M4 la doar șase luni după ce seria M3 a fost dezvăluită ar putea părea neobișnuită, dar se spune că Apple a lansat cipurile M3 mai târziu decât era de așteptat. Cu Microsoft organizând un eveniment Surface și AI cu o zi înainte de Microsoft Build la sfârșitul acestei luni, unde va prezenta dispozitivele Surface alimentate de Arm de „următoarea generație”, Apple ar putea dori să își depășească rivalul dezvăluind mai întâi cipurile M4.

Presupunând că zvonurile sunt adevărate, nu ar fi o surpriză să vedem iPad Pro, deja scump modelul actual de 12.9 inch cel mai ieftin costă 1.099 dolari – devenind și mai costisitor. Vestea bună pentru fanii tabletelor mari este că se așteaptă să fie prezentat și un iPad Air de 12.9 inch alături de modelul de 10.9 inch, oferind aceeași dimensiune ca Pro, dar la un preț mult mai accesibil. Se așteaptă ca și modelele iPad Air să fie echipate cu cipurile M3.

De asemenea, este probabil să apară o nouă tastatură Magic Keyboard cu un cadru din aluminiu mai durabil, precum și un Apple Pencil actualizat, care ar putea oferi un feedback haptic îmbunătățit.