Capacitatile unice de imagistica ale Vivo S19 si S19 Pro au fost oficial confirmate

Capacitatile unice de imagistica ale Vivo S19 si S19 Pro au fost oficial confirmate

Jia Jingdong, Vicepreședintele mărcii Vivo în China, a dezvăluit informații importante despre seriile Vivo S19 și S19 Pro prin contul său oficial Weibo. Seriile Vivo S19 au apărut anterior în Geekbench, iar designul a fost de asemenea dezvăluit prin postere scurse ale telefonului. Vivo S19 și S19 Pro vor fi alimentate respectiv de Snapdragon 7 Gen 3 și MediaTek Dimensity 9200+. În timp ce S19 are o baterie impresionantă de 6000mAh, capacitatea este puțin mai mică, de 5500mAh, pe modelul Pro, ambele suportând încărcare de 80W. S19 Pro va avea un ecran OLED de 6.78″ cu rezoluție 2800 x 1260, 16GB RAM și 512GB memorie.

Confirmând scurgerile anterioare, Jia Jingdong a menționat că S19 Pro este echipat cu primul senzor Sony IMX921 de 50 megapixeli din industrie, un alt senzor Sony de 50MP pentru teleobiectiv (suportă zoom digital de 50x) și un „selfie cu unghi larg anti-distorsionare cu lumină dublă moale”. Atât S19 cât și S19 Pro oferă camere frontale de 50MP și ultrawide de 8MP.

Vivo a avut un accent pe procesarea imaginilor pentru seria S19. Seria Vivo S19 vine cu un „inel de lumină moale” adăugat la modulul camerei. Acesta își propune să „umple uniform lumina” pe subiect și să reducă contrastul umbrelor excesive pe față sau pe alte obiecte.

Când se face fotografiere cu camera principală, aceasta va dispersa lumina pe o suprafață mare, iar la trecerea la teleobiectiv, va adapta și concentra lumina într-un fascicul mai îngust pentru a acoperi obiectele îndepărtate, ceea ce pare a fi o implementare excelentă a tehnologiei existente. Se spune că oferă o distribuție ideală a luminii, textură și temperatură a culorii luminii pentru diferite scene.

Conform oficialului, „inelul de lumină moale” este o inovație iconică a seriei S Vivo. El sugerează de asemenea cum portretele ar putea fi mai bune decât cele ale competitorilor săi internaționali. El spune că, pe lângă utilizarea liniilor pentru a separa subiectul și fundalul, folosesc intenționat umbrele pentru a adăuga un contrast subiectului.

Pe lângă inelul de lumină moale din modulul camerei, seria Vivo S19 oferă și „schimbare de focalizare sincronizată”, ceea ce înseamnă că autofocusul va fi mai fiabil.

Seria Vivo S19 aduce, de asemenea, cele mai recente și în continuă evoluție algoritmi de portret dezvoltați intern. De asemenea, au codificat preferința pentru „lucrurile frumoase” în funcția obiectivă a AI-ului de imagistică prin învățare automată supravegheată.